joi, 5 ianuarie 2017

PROGRAM REIKI DE ECHILIBRARE ENERGETICA

          
REIKI TERAPIE DE ECHILIBRARE ENERGETICA.


  In anumite zile calendaristice din an desfasor activitati de terapie Reiki de echilibrare energetica pe corp fizic, psihico-emotional timp de patru zile la rand in cadrul ARU.
Prima sedinta de terapie este gratuita iar celelalte trei sedinte sunt contra cost, suma variind intre 50 lei,sub forma de donatii in cadrul Asociatiei Reiki Usui din Brasov.
Scopul acestor energizari este de a echilibra energetic corpul fizic, psihico-emotional, pentru a putea fi susținut de către Univers in vederea autovindecarii si dezvoltarea relației personale spirituale cu Universul dintr-un mod usor, plăcut si armonios fara încălcare de voința.

 Relatii suplimentare la telefon 0720022963.

                                                                   Reiki esteo tehnica naturala de echilibrare pe corp fizic, psihico-emotional si ajuta ca persoana sa se poata echilibra si autovindeca.
                 Reiki este energia atrasa din Univers de la Marele Creator, intr-un mod usor placut si armonios.
                 Reiki nu este dogma si nu impune norme sau obligatii.
                 Reiki este iubire neconditionata a Universului, Reiki merge acolo unde este nevoie si echilibreaza corpul uman din toate punctele de vedere.
                Reiki este o terapie energetica naturala complementara si  se poate practica paralel cu medicina alopata. De aceea recomand cititorule  sa relationezi cu  medicul de familie sau de specialitate pentru a stabili diagnosticul si tratamentul medicamentos de care ai nevoie.
               REIKI NU INLOCUIESTE ACTUL MEDICAL.
                 Prin terapia Reiki echilibram energetic corpul fizic, psihico-emotional si NU PUNEM DIAGNOSTIC MEDICAL.
                Dupa cele patru sedinte consecutive de terapie Reiki daca simtiti nevoia sa invatati sa practicati asupra voastra sau asupra prietenilor si membrilor de familie tehnica Reiki Usui Traditional, va astept la cursurile de initiere Reiki.
                 Detalii suplimentare vezi pe: e-mail: as.reiki.usui@gmail.com
                                                                    web: www.reikiusui.ro
                 Va imbratisez cu multa lumina si iubire, maestru Reiki  Ioan Baciu.

Energizari oferite persoanelor care nu au deprins practica Reiki



Energizari oferite de catre ASOCIATIA REIKI USUI, persoanelor care nu au deprins practica Reiki.
     Asociatia REIKI USUI® vine in sprijinul persoanelor care nu au absolvit cursul Reiki pentru a beneficia de energizari Reiki in baza unei inscrieri prealabile.
      In cadrul Asociatiei REIKI USUI® se practica metoda Usui Shiki Ryoho care completeaza procedura de ingrijire medicala si nu este o alternativa sau nu inlocuieste actul medical. Practicantii Reiki nu ofera retete, nu fac diagnosticare si nu folosesc alte tehnici de tip new-age in timpul sedintelor Reiki; ofera energia si respecta tehnica Reiki invatata in scoala traditionala. Va rugam sa cititi cu atentie informatiile de pe www.reikiusui.ro referitoare la ce este si ce nu este Reiki, ce este si ce nu este ARU si conditiile in care puteti beneficia de Reiki.

       Progamul pentru beneficiarii Reiki care nu sunt practicanti este:

La solocitarea acestora, sau in functie de proframul cu maestrii Reiki afisati pe site-ul asociatiei.

       Inscrierile pentru solicitarea de energizari Reiki se pot realiza in scris, pe e-mail: energizari.reiki@gmail.com. In cadrul e-mailului sau convorbirii telefonice prin care se solicita energizarea Reiki va rugam sa oferiti urmatoarele informatii: nume si prenume, numar de telefon la care puteti fi contactat, varsta si motivul/ problema pentru care solicitati energizarea. In situatiile in care se solicita programare pentru energizare Reiki in vederea solutionarii unor probleme la organele uro-genitale sau a unor probleme emotionale legate de feminitate/ masculinitate, beneficiarul va fi automat transferat catre un maestru Reiki de acelasi sex. Astfel se evita interpretarile gresite si se creeaza un cadru de lucru confortabil pentru ambele parti, bazat pe respect si demnitate.         Persoanele care, dupa cateva sedinte de Reiki, vor dori sa invete practica Reiki pentru ei si familia lor sau doresc sa beneficieze de un abonament de 3 luni de practica Reiki se pot inscrie si participa la cursuri Reiki.

Beneficiaza de energizari gratuite:
membrii ARU si copii/ partenerul/ partenera lor,
copiii pana la 14 ani,
persoanele cu handicap,
persoanele cu boli grave, de exemplu cancer.

       Beneficiaza de 1 energizare gratuita alte categorii de persoane decat cele enumerate mai sus, dupa care donatia recomandata este de 50 lei/ sedinta Reiki. Asociatia emite chitanta pentru incasari.
      Pretul este unul modic (25% din costul real al energizarii) din iubire si respect pentru oameni, nu pentru ca ceea ce oferim in cadrul acestor energizari este „lipsit de valoare".
      Sedintele de energizare sunt efectuate de catre 3-6 practicanti Reiki gradul II si profesori/maestri Reiki.
      Durata unei sedinte Reiki este de 30-40 minute.
      Daca se doreste continuarea terapiei, se recomanda un set de 8 sedinte Reiki sau absolvirea cursului (dupa curs se practica autoenergizarea) in vederea atingerii unor rezultate si realizarea evaluarii eficientei Reiki. Continuarea sedintelor poate implica acceptul persoanei careia i se aplica Reiki cu privire la completarea unei Fise de evaluare Reiki, daca este cazul.

            Reiki -Tehnica japoneza de reducere a stresului, de relaxare si de imbunatatire a calitatii vietii .
        Reiki Usui Shiki Ryoho este o tehnica japoneza de reducere a stresului, de relaxare si de imbunatatire a calitatii vietii prin utilizarea si accesarea energiei universale. In fizica cuantica energia este recunoscuta drept natura fundamentala a existentei, asadar, corpul omenesc, gandurile si emotiile sunt toate compuse din energie care oscileaza la diferite frecvente - http://reikiusui.ro/reiki-traditional/reiki-traditional
        Reiki este o metoda care completeaza procedura de ingrijire medicala si nu este o alternativa sau nu inlocuieste actul medical. Practicienii Reiki nu ofera retete, nu fac diagnosticare si nu folosesc alte tehnici de tip new-age in timpul sedintelor Reiki. Membri Asociatiei REIKI USUI® practica metoda japoneza Usui Shiki Ryoho, una dintre scolile de Reiki autentice, traditionale si recunoscute de Organizatia Mondiala a Sanatatii. Asociatia are corespondenta si a primit permisiunea de a traduce 8 articole ale dnei dr. Pamela Miles, medic la New York practicant Reiki de 28 de ani http://reikiusui.ro/regulament-practica-aru/informatii-medicale-reiki si http://reikiinmedicine.org/roman/
        Practica Reiki este sigura si non-invaziva. Si-a demonstrat utilitatea in hospice-ri, spitale, ingrijirea bolnavilor la domiciliu, in sala de urgenta, in sala de operatii, in centre unde se efectueaza transplanturi, in pediatrie, in ginecologie – prin facilitatrea relaxarii, reducerea anxietatii si durerii, putand fi folositor si in completarea terapiilor pacientilor cu cancer. http://www.thereikipreservationsociety.org/ si http://reikiinmedicine.org/ si http://www.centerforreikiresearch.org/
        In folosirea Reiki traditional nu sunt contraindicatii si nici riscuri pentru ca nu implicam vointa, nu aplicam diagnostic, nu administram/ recomandam remedii, nu aplicam creme/ solutii, nu manipulam corpul; doar atingem usor sau ne apropiem mainile de celalalt.
         Etica Reiki se bazeaza pe simplitate, modestie, compasiune, respect si sinceritate. Reiki este una dintre caile prin care putem atinge starea de armonie si centrare si se caracterizeaza prin nonagresivitate, lipsa dogmelor, conditionarilor si limitarilor. Reiki accepta orice mod de a vedea lumea si orice alta invatatura si ne reda constiinta superioara a fiecarui moment.

Printre beneficiile Reiki se numara:
 
- echilibrarea nivelelor energetice ale corpului si ale sistemului endocrin, stimularea functiilor organismului,

- accelerarea capacitatii de regenerare si a proceselor de vindecare, sprijinirea corpului in eliminarea toxinelor,

- reducerea durerii, starii de panica sau anxietatii, obtinerea unui echlibru fizic, emotional si mental,

- crearea unei stari de relaxare si ajutarea unui somn profund,

- reducerea stresului si a presiunii emotionale, depasirea situatiilor psihice dificile, starilor de frica

- cresterea vitalitatii.
         Reiki si-a demonstrat utilitatea in hospice-ri, spitale, ingrijirea bolnavilor la domiciliu, in sala de urgenta, in centre de transplanturi, in pediatrie, in completarea terapiilor pacientilor cu cancer. Metoda recunoscuta de Organizatia Mondiala a Sanatatii a castigat aprecierea mediului medical iar spitalele din lume isi pregatesc propriul corp medical pentru folosirea acestei metode. Exista descrierea celor 64 de spitale din SUA care ofera programe Reiki pe www.centerforreikiresearch.org . De exemplu Spitalul Hartford, Connecticut, SUA are o activitate de pionierat in lumea medicala: are o divizie de Medicina Integrativa unde se folosesc practici holistice, inclusiv Reiki (http://www.hartfordhealth.org/IntMed/manual/reiki.asp#). Confirmari stiintifice: un studiu de la Spitalul Hartford, arata ca Reiki a imbunatatit somnul pacientilor cu 86%; a redus durerea cu 78%; a redus greata cu 78% (http://www.harthosp.org/integrativemed/outcomes/default.aspx#outcome6). Programul de Voluntariat Reiki al Hartford Hospital a avut onoarea de a primi distinctia de Program Extraordinar acordata de American Society of Directors of Volunteer Services (ASDVS), o divizie a American Hospital Association si s-au simtit onorati ca incepand cu 2005, in 6 ani, au fost asigurate 8.524 sesiuni de Reiki prin 23.128 ore de voluntariat.
          Conform American Hospital Association, in 2007, 15% sau peste 800 de spitale Americane au oferit Reiki ca parte a serviciilor spitalicesti, fiind un mod eficient financiar de imbunatatire a ingrijirii pacientului: Dartmouth Hitchcock Medical Center (Lebanon, NH), Integrative Medicine Outpatient Center in cadrul Memorial Sloan Kettering Cancer Center (New York, NY), Integrative Therapies Program for Children with Cancer la Columbia Presbyterian Medical Center (New York, NY), Metropolitan South Health Center, Mercy Hospital (Portland, ME), Willcox Memorial Hospital (Lihue, Kauai, Hawaii), Center for Integrative Medicine at George Washington University Hospital (Washington, D.C.), Samuels Center for Comprehensive Care at St. Lukes-Roosevelt Hospital Center (New York, NY) etc.

            Extras din site-ul: ASOCIATIA  REIKI USUI® Brasov  www.reikiusui.ro/PROGRAM ARU/program beneficiari/pacienti Reiki .

CURSURI & INITIERE REIKI USUI TRADITIONAL GRADUL II


                                                      INVITAŢIE LA SEMINAR
CURS & INIŢIERE REIKI :   GRADUL - II -
         REIKI TRADIŢIONAL - Usui Shiki Ryoho




Perioada:  
 In functie de formarea grupului.
                        
  Seminar  cursuri  & iniţiere  Reiki  Gradul II  între orele 1500 – 2100 , cu exercitii japoneze pt. gradul doi,  la Sediul Asociaţia Reiki Usui® din Brașov, Romania.

Costul cursului & iniţiere Reiki  Gradul II este de   350 RON,  în care se include taxa de membru A.R.U./abonament practicant Reiki pe trei luni.


Detalii pentru înscrieri /informaţii :                                 

Telefon:   0720 022 963;                   mail:  ioanbaciu.bv@gmail.com

                                                                     

     Mai multe informaţii despre Reiki , găsiţi pe :      

                                                                                          www.reikiusui.ro

CURSURI & INITIERE REIKI USUI TRADITIONAL GRADUL I




INVITAŢIE LA SEMINAR


CURS & INIŢIERE REIKI :   GRADUL - I -



REIKI TRADIŢIONAL - Usui Shiki Ryoho

 
Perioada:  
 In functie de grupul de formare.
 

Seminar  cursuri & iniţiere Reiki  Gradul I între orele 900 – 1400 ,  cu exercitii japoneze pt. gradul unu, la Sediul Asociaţia Reiki Usui® din Braşov, Romania.

Costul cursului & iniţiere Reiki  Gradul I este de  350 RON, în care se include taxa de membru A.R.U./abonament practicant pe trei luni si cartea-(manual) „ REIKI UNIVERSUL TE IUBEŞTE” autor, Maestru & Profesor, Reiki Usui Tradiţional  SIMON ENIKŐ.


Detalii pentru înscrieri /informaţii :                                 

Telefon:   0720 022 963;               mail:    ioanbaciu.bv@gmail.com
                                                                   

     Mai multe informaţii despre Reiki , găsiţi pe :      
                                                                                    www.reikiusui.ro