sâmbătă, 13 septembrie 2014

Reiki Energia Forței Vitale a Universului.

                Din timpuri stravechi,când viața pe pământ nu era așa cum o vedem acum,  oamenii erau legați foarte mult prin simplitatea  sufletului cu Universul, ca mai apoi să se identifice cu nevoile problemelor fizice și  materiale de zi cu zi. Cu timpul însă lucrurile au luat altă turnură și încet, încet ne-am îndepărtat foarte mult de Casa sufletului nostru, am început să ne ocupăm foarte mult de partea fizică a corpului nostru, partea materială, dorința de a domina și a impune voințe personale și de încălcare a liberului albitru. Practic Ego-ul a pus stăpânire pe stările, manifestările  noastre emoționale, prin copierea individuală sau de grup acelor din jurul nostru, prin modul abuziv și agresiv de consum al alimentației  al comportamentului nostru față de semeni noștrii,  față de animale, de fauna vegetală și minerală. Ne-am îndepărtat foarte mult de Mama planetă pământ,dătătoarea vieți și existenței noastre, în acest spațiu al Universului.
              Astfel prin aceste informații toxicela nivel global, au aparut aceste suferințe, frici, posesii și boli care au început să frământe și să macine stările noastre emoționale (stresul) iar energetic să nu mai fim în armonie cu Universul.
             Majoritatea bolilor au o cauză bazată pe emoțional. Practic ce este boala? este o rezonanță joasă pe care datorită necunoașterii, neputințelor și fricilor interioare o întreținem în ființa noastră și ne identificăm cu ea.
             Vindecarea vine atunci când dorim acest lucru din suflet, când dorim regăsirea de sine.
             Ura, invidia, lăcomia, prejudecățile,  judecarea celor din jur, lipsa de iubire și multe altele duc la un dezechilibru emoțional, în corp fizic și psihico-emoțional.
             În lume prin medicina alternativă, există o multitudine de tehnici și sisteme - terapii fizice, energetice prin care noi oamenii ne putem reconecta cu noi înșine și cu  Universul.
            Una dintre aceste tehnici de echilibrare pe corp fizic psihico- emoțional este energia atrasă din Univers. REIKI.

              Reiki este energia pe care o atragem din Univers, este Energia Forței Vitale a Universului. Universul ne cunoaște intenția și atunci energia urmează întotdeauna gândul sau intenția noastră. "Reiki este o tehnică energetică japoneză care folosește mâinile pentru canalizarea energiei"(Simon Enico-Reiki Universul te iubește-ed. 2012), prin Reiki, ne putem echilibra energetic și autovindeca atât noi cât și animalele și plantele.

Cum am ajuns să mă releg cu Universul prin Reiki?
       Mulți ani la rând eram suferind de tot felul de boli, eram în căutări de vindecare, cu statut vechi la doctorii de specialitate, fizic eram sănătos, toate analizele erau bune. Am fost internat pe la diferite spitale din țară și majoritatea doctorilor dădeau din umeri - din punctul lor de vedere și al rezultatelor analizelor, îmi spuneau că sunt sănătos. Și totuși sufeream fizic cu dureri, disconfort, teamă ect. Corpul meu fizic, psihico-emoțional era într-un dezechilibru fantastic de mare. Au fost mulți ani de căutare și suferințe.  Dar într-o zi am fost îndrumat de către un prieten spre această tehnică japoneză energetica Reiki.
      Astfel am întâlnit oameni minunați iar în mod special un om căruia îi datorez multă iubire și respect, maestrului Reiki Traditional SIMON ENIKO, care avea să devină maestrul meu de inițiere în lumina Reiki Tradițional.
     Așa a început drumul meu spre această minunată energie Reiki. Reiki ma ajutat să mă reechilibrez în corp fizic, fiind vindecat de toate acele afecțiuni pe care le-am avut, astăzi sunt un om cât se poate de sănătos din toate punctele de vedere. Reiki ma ajutat să mă releg cu Universul , să primesc lumină și iubire necondiționată și să transmit  la râmdul meu acest dar minunat al Universului Energia Reiki.
     Astăzi datorită Marelui Univers sunt Maestru & Profesor Reiki Usui Tradițional, în cadrul Asociației Reiki Usui, tehnică prin care pot să ajut acolo unde se dorește, într-un mod ușor plăcut și armonios, fara să încalc voințe.
Reiki face parte din modul meu de viață, este energia mea de suflet.
      Prin Reiki am învățat să-mi purific alimentele eliberănd orice informație toxică. Știm că marea majoritate a produselor alimentare fie ele carne, legume,  fructe , cereale ect., preiau informația agresivă a crescătorului, cultivatorului, a îngrășământului chimic, a transportatorului sau a vănzătorului și din mediul înconjurător (zgomot, noxe) și astfel informația este atrasă prin vibrație joasă. Trebuie să știm că orice se găsește în Univers este alcătuit din unde, vibrație, rezonanță. Tot ceea ce vedem, simțim, atingem, pipăim sunt vibrați de natură densă adaptate nivelului nostru de existență pe această planetă,în aceast plan existențial. Alimentele pe care le consumăm sunt vibrații, gîndurile noastre sunt vibrații. Și atunci când transmitem un gând el se manifestă în vibrație cu rezonanță joasă( vezi cazul alimentelor invadate cu informații toxice) sau cu vibrație înaltă, unde sufletul se adresează Universului ( lumină, iubire, frumos, acceptarea de sine sau acelui de lângă tine).

       REIKI  ESTE ACEA ENERGIE A UNIVERSULUI, ACEA FORȚĂ VITALĂ NECONDIȚIONATĂ,  CARE NE AJUTĂ SĂ NE REECHILIBRĂM PE CORP FIZIC, PSIHICO-EMOȚIONAL ȘI SĂ NE RELEGĂM  CU MARELE UNIVERS.
Vă îmbrățișez cu multă Lumină și Iubire.